Πρόγραμμα workshops στο πλαίσιο των μαθημάτων του κύκλου «Ακαδημία Πλάτωνος»

Σας ενημερώνουμε ότι την ερχόμενη Παρασκευή 11/1 και το Σάββατο 12/1 θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω εργαστήρια (workshop):

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου

– 10:00-14:00: εργαστήρι ενότητας 1.4: Φιλοσοφία και γλώσσα, Ευγενία Μυλωνάκη δράση εργαστηρίου: προβολή ταινίας και συζήτηση σχετική με το θέμα της ταινίας.

– 16:00-20:00: εργαστήρι ενότητας 1.2: Αξίες, κοινωνική συνύπαρξη κι αισθητική, Ξένη Γεωργοπούλου δράση εργαστηρίου: επίσκεψη στο «Στέκι Μεταναστών».

Σάββατο 12 Ιανουαρίου

– 11:00-15:00: εργαστήρι ενοτήτων: 1.2, 1.4: Αξίες, κοινωνική συνύπαρξη κι αισθητική, Φιλοσοφία και γλώσσα, Υβόν Κοσμά, Γιώργος Διακουμάκος δράση εργαστηρίου: χαρτογράφηση των μετασχηματισμών της πόλης σε συνθήκες κρίσης.

– 16:00-20:00: εργαστήρι ενότητας 1.1: Φιλοσοφία, Οικονομία και Πολιτική: αντινομίες και προοπτικές, Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος, Αθανάσιος Τσακίρης, Ευθύμης Παπαβλασόπουλος δράση εργαστηρίου: προβολή ταινίας και συζήτηση σχετική με το θέμα της ταινίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του κάθε εργαστηρίου θα λάβετε από τους διδάσκοντες/ουσες, είτε στα μαθήματα αυτής της εβδομάδας είτε μέσω mail εντός των ημερών!

Τα εργαστήρια των υπόλοιπων ενοτήτων θα γίνουν Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιανουαρίου.

Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι η παρακολούθηση των εργαστηρίων δεν είναι υποχρεωτική για τη λήψη της βεβαίωσης παρακολούθησης του προγράμματος. Ωστόσο η συμμετοχή στο εργαστήριο θα αναφέρεται ρητά στη βεβαίωση παρακολούθησης.

Καλή σας συνέχεια!

Η ομάδα έργου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: